Öppettider: kl. 08:00 – 17:00

Tidbokning/rådgivning.    0186131900 eller e-tjänster på 1177.se

Se öppetider Tidsbokning/rådgivning

Sjuksköterska eller undersköterska till ögonmottagningen

Centrumkliniken har sedan starten 2013 sedan befunnit sig under ständig utveckling.

Från början fanns här en fullfjädrad vårdcentral med allmänläkare, sjuksköterskor, kurator, psykologer, undersköterska, dietist och sjukgymnaster. Vi har alltid strävat efter att vara en attraktiv arbetsplats samt ta hand om våra patienter på absolut bästa sätt. När det fanns möjlighet att även bedriva specialistvård inom gynekologi och ögonsjukvård tog vi så klart chansen att utveckla även dessa mottagningar i enlighet med vårt avtal med Region Uppsala.

Vår ögonmottagning är idag etablerad och består idag av tre ögonspecialistläkare, en ögonsjuksköterska, en ortoptist, en undersköterska samt en medicinsk sekreterare. Vi har även två ögonplastikkirurger som opererar medicinskt indicerade besvär i ögonlocken. Läs gärna mer om vilka som jobbar här på hemsidan. Vi har ett mycket starkt team och ser ett fortsatt ökat inflöde av remisser och patienter som söker sig direkt till oss.

Vi söker dig som är ögonsjuksköterska eller undersköterska med erfarenhet och vana från ögonsjukvård.

Tjänsten är en timanställning enligt överenskommelse. Du kommer att utföra synfältsundersökningar och i viss mån ge telefonrådgivning och boka patienter till ögonmottagningen.

Du arbetar i nära samarbete med våra ögonläkare och övriga i teamet.

Vi hoppas att du ska tycka att det är spännande att jobba på en mindre klinik där vi alla samarbetar på ett nära och prestigelöst sätt. Vi som jobbar här värdesätter utbytandet av kunskap samt den stimulans det ger att vara bland många olika professioner.

Vi försöker vara flexibla och strävar alltid efter att förbättra och effektivisera där det är möjligt. Naturligtvis ska det vara kul och trivsamt på jobbet. Guldkanter i vardagen kan vara yoga, härliga torsdagsfrukostar, after work eller andra aktiviteter.

Läs gärna mer om oss här på hemsidan och i sociala medier för att ytterligare skapa dig en bild.

Har du frågor om tjänsten går det bra att ringa verksamhetschef Charlotte Z Möller; 076-724 85 28. Skicka din ansökan till centrum@familjedoktorerna.se, märk mejlet med Ögonsjuksköterska. Rekrytering sker löpande.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Dietist, vikariat

Vi söker dig som är utbildad dietist för ett vikariat på ett år från och med mars 2020. Tjänstgöringsgrad och anställningsform efter överenskommelse.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvården men vi tror också att om är du rätt person med rätt inställning och med stöd från erfarna kollegor så kommer du att klara det ändå. Ett positivt, öppet och flexibelt förhållningssätt, förmåga att jobba både självständigt och med andra är egenskaper som krävs. Ett gott bemötandet av våra patienter är av yttersta vikt, något vi ofta också får beröm för.

Som dietist träffar du patienter i alla olika åldrar och med ett brett spann av olika diagnoser; t ex IBS, diabetes, höga blodfetter, allergier, högt blodtryck, under- eller övervikt. Arbetet blir således varierat, utmanande och tillfredsställande.

Patienterna träffar ofta flera av oss på vårdcentralen och även fast du jobbar som ensam dietist så samarbetar du ofta tätt med läkare, psykolog, fysioterapeut, gynekolog, sjuksköterskor med flera för att tillsammans kunna ge den bästa möjliga vård. Du kommer också tillhöra nätverk med andra dietister inom Region Uppsala. Arbetet på Centrumkliniken är utvecklande och intressant då vi har mycket kompetent och erfaren personal här.

Kontaktvägarna är korta, vi har ett prestigelöst förhållningssätt och arbetar uttalat både med sjukvård och med att förebygga ohälsa. Är du också hälsokoordinator i Region Uppsala går det att kombinera med tjänsten och ses som en merit.

På Centrumkliniken finns inte bara vårdcentral utan även specialistvård inom ögon och gynekologi. Vi tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se. Vi försöker förbättra, förenkla och effektivisera där det går och erbjuder webbokning till bland annat dietist. Vi försöker vi sätta guldkant genom att erbjuda härliga torsdagsfrukostar, pingis i gymet, någon AW eller yoga då och då men det är tillsammans som vi skapar den trevliga arbetsplats som Centrumkliniken är. Läs gärna mer om oss här på hemsidan och i sociala medier!

Vid frågor, kontakta verksamhetschef Charlotte Z Möller, charlotte.moller@privat.regionuppsala.se eller 076 -724 85 28.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, rekrytering sker löpande. Mejla till centrum@familjedoktorerna.se och märk brevet med Dietist.

Gynekolog

Centrumkliniken i centrala Uppsala öppnade för drygt 6 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens.  Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i stan, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi och obstetrik samt ögonsjukvård. Senaste året har vi kompletterat med ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. Läs gärna mer om oss här på hemsidan och i sociala medier.

Vi tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se och ser en fördel med att försöka förenkla och effektivisera vården där det är möjligt. Vi har sedan några år en väl fungerande och växande onlinebokning till våra gynekologer med flera.

Gynekologmottagningen är mycket populär och blir snabbt fullbokad. Gynekologerna Katarina Lindborg, Christos Vasileiadis och Axel Rhenman behöver nu förstärkning av dig som kan tänka dig att jobba tillsammans med oss på Centrumkliniken. Till teamet hör även Carina Dahlström, erfaren barnmorska.

Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt men tillträde, tjänstgöringsgrad och villkor kan diskuteras.

Tycker du det låter intressant? Hör gärna av dig till Charlotte Z Möller, verksamhetschef på charlotte.moller@privat.regionuppsala.se eller
076-724 85 28.


Ögonläkare

Centrumkliniken i Uppsala öppnade för 6 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens.  Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i Uppsala, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi och obstetrik samt ögonsjukvård. Här utförs även ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. För mer information, läs gärna mer här på hemsidan och i sociala medier.

Vi söker nu ytterligare en ögonspecialistläkare på 40% men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillsammans med ögonsjuksköterska, undersköterska, ortoptist och medicinsk sekreterare är ni ett starkt team och en betydande mottagning här på Centrumkliniken. Hit kommer patienter i olika åldrar.

Har du funderingar på att byta jobb, tycker det här låter spännande eller vill veta mer ska du kontakta Charlotte Z Möller, verksamhetschef, snarast.

Mejla charlotte.moller@privat.regionuppsala.se eller ring 076-724 85 28