Öppettider: kl. 08:00 – 17:00

Tidbokning/rådgivning.    0186131900 eller e-tjänster på 1177.se

Se öppetider Tidsbokning/rådgivning

Gynekolog

Centrumkliniken i centrala Uppsala öppnade för drygt 6 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens.  Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i stan, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi och obstetrik samt ögonsjukvård. Senaste året har vi kompletterat med ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. Läs gärna mer om oss här på hemsidan och i sociala medier.

Vi tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se och ser en fördel med att försöka förenkla och effektivisera vården där det är möjligt. Vi har sedan några år en väl fungerande och växande onlinebokning till våra gynekologer med flera.

Gynekologmottagningen är mycket populär och blir snabbt fullbokad. Gynekologerna Katarina Lindborg, Christos Vasileiadis och Axel Rhenman behöver nu förstärkning av dig som kan tänka dig att jobba tillsammans med oss på Centrumkliniken. Till teamet hör även Carina Dahlström, erfaren barnmorska.

Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt men tillträde, tjänstgöringsgrad och villkor kan diskuteras.

Tycker du det låter intressant? Hör gärna av dig till Charlotte Z Möller, verksamhetschef på charlotte.moller@privat.regionuppsala.se eller
076-724 85 28.


Ögonläkare

Centrumkliniken i Uppsala öppnade för 6 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens.  Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i Uppsala, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi och obstetrik samt ögonsjukvård. Här utförs även ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. För mer information, läs gärna mer här på hemsidan och i sociala medier.

Vi söker nu ytterligare en ögonspecialistläkare på 40% men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillsammans med ögonsjuksköterska, undersköterska, ortoptist och medicinsk sekreterare är ni ett starkt team och en betydande mottagning här på Centrumkliniken. Hit kommer patienter i olika åldrar.

Har du funderingar på att byta jobb, tycker det här låter spännande eller vill veta mer ska du kontakta Charlotte Z Möller, verksamhetschef, snarast.

Mejla charlotte.moller@privat.regionuppsala.se eller ring 076-724 85 28

Sjukgymnast/fysioterapeut

Centrumkliniken startade för drygt sex år sedan. Vi har vuxit snabbt och blivit en av de populäraste vårdcentralerna i Uppsala, både hos patienter men även som arbetsplats. Vi arbetar med sjukvård och rehab men också med förebyggande, hälsofrämjande vård. Under dessa år har vi varit i ständig utveckling och förändring och ser positivt på framtiden.

Rörelse är grunden till god hälsa. Sjukgymnastens roll är således mycket viktig för oss och du är många gånger första kontakten här för patienten. Vi håller till i nyrenoverade, fräscha och mysiga lokaler med gym och konferenslokal där du gärna får ha grupper, mitt i stan på Bredgränd 18.

Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom primärvården, både med individuella besök och grupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och söker dig som är engagerad, positiv och social för att komplettera vårt härliga gäng. Läs gärna mer om oss som jobbar här.

Arbete i journalprogrammet Cosmic och vidareutbildning , tex OMT, OMI, akupunktur eller Mc Kenziemetoden, är meriterande men inget krav.

Tjänsten är ett på heltid och vi ser helst att du kan börja i höst. Surfa gärna runt här på hemsidan och sociala medier om du vill veta mer om oss.

Har du frågor kring tjänsten? Ring gärna Charlotte Z Möller på 076-724 85 28. Mejla din ansökan inklusive CV till centrum@familjedoktorerna.se, märk brevet med fysioterapeut/sjukgymnast. Rekrytering sker löpande.