Öppettider: kl. 08:00 – 17:00

Tidbokning/rådgivning.    0186131900 eller e-tjänster på 1177.se

Se öppetider Tidsbokning/rådgivning

Sjuksköterska

Vill du jobba tillsammans med oss?

På Centrumkliniken arbetar vi såväl med sjukvård som med förebyggande friskvård på bred front. Det innebär att du tillsammans med övrig personal ger våra patienter absolut bästa möjliga omhändertagande på ett personligt och professionellt sätt. Ett prestigelöst förhållningssätt och korta kommunikationsvägar genomsyrar företaget. Att ha trevligt och må bra på jobbet är viktigt tycker vi. Guldkanter i vardagen kan vara härliga torsdagsfrukostar, knytkalas, aw då och då, tillgång till massage och pingis på jobbet mm.

Vi jobbar nära varandra och arbetsuppgifterna varvas vilket ger ett omväxlande, utvecklande och stimulerande arbete. På vårdcentralen finns allmänspecialistläkare, psykologer, kurator, dietist, sjukgymnaster, undersköterskor och du kommer tillhöra ett mycket trevligt team av sjuksköterskor. Centrumkliniken har även specialistvård inom gynekologi och ögonsjukvård. Läs gärna mer om oss på hemsidan och i sociala medier.

Vi får ofta beröm för gott bemötande, att vi är lyhörda och kunniga vilket känns otroligt roligt då det är våra kärnvärden. Personalen är utan tvekan vår största resurs och vi månar såväl om varandra som våra patienter. Vi har avtal med Region Uppsala och är ett mindre bolag med korta beslutsvägar, stort personligt ansvar och inflytande. Vi försöker förenkla och effektivisera där det går, bland annat satsar vi en hel del på webbokningar och vi tillhör samma koncern som Doktor.se. Vi tycker det är spännande att vara med och utveckla vården.

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med erfarenhet av att jobba inom primärvården och gärna med diabetespatienter. All vidareutbildning är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga uppgifter på en vårdcentral så som att ge rådgivning och boka tider per telefon eller minavårdkontakter samt jobba varvat med mottagningsbesök för vård och bedömning.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Rekrytering sker löpande och vi önskar att du kan börja så snart som möjligt.

Skicka ditt CV till centrum@familjedoktorerna.se, märk brevet med ”sjuksköterska”. Vid frågor, kontakta verksamhetschef Charlotte Z Möller på 076-724 85 28.

Gynekolog

Centrumkliniken i centrala Uppsala öppnade för drygt 6 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens.  Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i stan, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi och obstetrik samt ögonsjukvård. Senaste året har vi kompletterat med ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. Läs gärna mer om oss här på hemsidan och i sociala medier.

Vi tillhör samma koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se och ser en fördel med att försöka förenkla och effektivisera vården där det är möjligt. Vi har sedan några år en väl fungerande och växande onlinebokning till våra gynekologer med flera.

Gynekologmottagningen är mycket populär och blir snabbt fullbokad. Gynekologerna Katarina Lindborg, Christos Vasileiadis och Axel Rhenman behöver nu förstärkning av dig som kan tänka dig att jobba tillsammans med oss på Centrumkliniken. Till teamet hör även Carina Dahlström, erfaren barnmorska.

Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt men tillträde, tjänstgöringsgrad och villkor kan diskuteras.

Tycker du det låter intressant? Hör gärna av dig till Charlotte Z Möller, verksamhetschef på charlotte.moller@privat.regionuppsala.se eller
076-724 85 28.


Ögonläkare

Centrumkliniken i Uppsala öppnade för 6 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens.  Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i Uppsala, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi och obstetrik samt ögonsjukvård. Här utförs även ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. För mer information, läs gärna mer här på hemsidan och i sociala medier.

Vi söker nu ytterligare en ögonspecialistläkare på 40% men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillsammans med ögonsjuksköterska, undersköterska, ortoptist och medicinsk sekreterare är ni ett starkt team och en betydande mottagning här på Centrumkliniken. Hit kommer patienter i olika åldrar.

Har du funderingar på att byta jobb, tycker det här låter spännande eller vill veta mer ska du kontakta Charlotte Z Möller, verksamhetschef, snarast.

Mejla charlotte.moller@privat.regionuppsala.se eller ring 076-724 85 28


Ögonplastikkirurg

Centrumkliniken i Uppsala öppnade för 6 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens. Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i stan, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi samt ögonsjukvård.

Sedan februari 2016 har vi utfört ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. På vår fina operationssal, med tillhörande steril, har vi ett välfungerande team som utför de flesta ingrepp inom ögonplastiken som kan utföras i lokalbedövning. Exempel på detta är Entropion, Ektropion, Ptos, Dermatochalasis, ögonnära hudförändringar och mindre åkommor som vaglar och cystor.

Ögonläkare Tove Kjellberg, Astrid Haller och Maria Lärkefjord har full fart på sina ögonmottagningar och så även Lily Tavosian som utför ögonplastikoperationer.

Vi söker nu ytterligare en ögonplastikkirurg på deltid, med start så snart det är möjligt.

Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset.

Har du funderingar på att byta jobb, tycker det här låter spännande eller vill veta mer ska du kontakta verksamhetschef Charlotte Z Möller; ring 
076-724 85 28 eller mejla charlotte.moller@privat.regionuppsala.se

Mejla din ansökan med CV till centrum@familjedoktorerna.se, vi ser fram emot att höra av dig!